ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ

          BVM-952

H BIANCHI συνδιάζει την απόλαυση με την δροσιά και προσφέρει λύσεις οικονομικές για κάθε απαιτητικό πελάτη.

Τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης Bianchi μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δώσουν λύσεις κατάλληλες για όλες τις απαιτήσεις και όλους τους χώρους.

Μπορούμε να απολαύσουμε πολλούς συνδυασμούς που λειτουργούν άψογα σε μορφή master / slave.

Η λύση με ένα ενιαίο σύστημα πληρωμών είναι επίσης σε θέση να διαχειρίζεται ένα σύνολο που αποτελείται από μια συσκευή master σε δύο μηχανήματα σε συνδυασμό μεταξύ τους.

Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε τόπου, ο συνδυασμός μπορεί να μειώσει τις επενδύσεις που θα καταστήσουν το μεγαλύτερο κέρδος, και να εξασφαλίσει την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Αποτελούν την ιδανική λύση για τη δημιουργία αυτοματοποιημένων χώρους ανάπαυσης με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών 24 ώρες την ημέρα.

 

Το 952 έχει την δυνατότητα για 48 διαφορετικές επιλογές ροφημάτων και αυτονομία 500 κυπέλλων.

Ευελιξία πλαστικού ή χάρτινου κυπέλλου κάθε χωρητικότητας.

Τροφοδοσία από το επάνω μέρος του μηχανήματος χωρίς την εξαγωγή των κάνιστρων.

Δυνατότητα διαχείρισης / ελέγχου μέχρι και 2 επιπρόσθετων Αυτόματων Πωλητών τύπου BVM 671 με ενιαία χρήση πληκτρολογίου επιλογών και κερματοδέκτη.

Δυνατότητα για έξτρα γάλα ή ζάχαρη, ή ρόφημα χωρίς καθόλου ζάχαρη και ακόμα επιλογή για ρόφημα χωρίς κύπελλο, ή επιλογή για περισσότερο καφέ

ΖΕΣΤΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ: Εσπρέσσο, καπουτσίνο, μοκατσίνο, νες, νες με γάλα, σοκολάτα, σοκολάτα με γάλα, τσάι και αρκετούς ακόμα συνδυασμούς ζεστών ροφημάτων.

ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ: Φραπέ, φραπέ με γάλα, espresso freddo, cappuccino freddo, freddoccino, σοκολάτα, σοκολάτα με γάλα και αρκετούς ακόμα συνδυασμούς κρύων ροφημάτων.

Σύστημα για την αυτόματη ρύθμιση του κόκκου του καφέ άλεσης που εγγυάται με τις διακυμάνσεις της υγρασίας και της θερμοκρασίας, την καλύτερη ποιότητα του προϊόντος που διανέμεται ανά πάσα στιγμή.

Αποσκληρυντικό νερού που εγγυάται το σεβασμό των κανόνων HACCP και εμποδίζει τα άλατα.

Έλεγχος από μακρυά του αυτόματου πωλητή με την τεχνολογία GPRS.

6 δοχεία διαμόρφωση στην έκδοση espresso και 7 στην έκδοση instant.

Ύψος: 1.620 χιλιοστά

Πλάτος: 667 χιλιοστά

Βάθος: 676 χιλιοστά

Βάρος 155 kg

 

 

LEI500

Ελκυστικό και μοντέρνο σχεδιασμό με προφίλ αλουμινίου και οπίσθιο φωτισμό κάτω lexan.

εύκολο στη χρήση και διαισθητική διεπαφές χρήστη να επιλέξει μεταξύ:.

* B.easy: άμεση επιτροπής επιλογής με 24 μεγάλα μπουτόν

* B.smart: TACTILE ΕΠΙΛΟΓΗ PANEL STT (Soft Τεχνολογία αφής), με 24 μεγάλα και οπίσθιο φωτισμό των πλήκτρων

* B.touch:. Προαιρετικά multimedia kit LCD 21,5» πλήρους αφής & Go ότι μια llows να εξαπλωθεί βίντεο και να επικοινωνούν διατροφικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα (στη θέση του πίνακα STT)

32 ψηφίων αλφαριθμητική οθόνη ή στην επιλογή 7» LCD που επιτρέπει να διαδώσει πληροφορίες για τις εικόνες και τα προϊόντα

. Wide κύπελλο σταθμό (υψηλή 155 χιλιοστά).

. σύμφωνα με το πρότυπο της πρόσβασης για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

. Φυσικά προφίλ πόρτας από αλουμίνιο.

 

 

. Modularity. Δυνατότητα να αλλάξετε τον πίνακα επιλογής. 1 machine = 3 επιτροπές επιλογής πρέπει να επιλεγεί μεταξύ:. Βασική έκδοση με μηχανικό πληκτρολόγιο, φωτιζόμενη οθόνη αφής STT ή πολυμέσων LCD 21,5» Touch & Go

 

. Αργή πτώση του προϊόντος διανομής πόρτα κλειδωμένη και σε stand by και τον τρόπο παράδοσης.

 

Κύπελλο διανομέα (από 70 έως 74 mm) και διανομέας για 90 έως 105 mm αναδευτήρες.

 

. κλειδαριά της πόρτας με προγραμματιζόμενο κωδικό.

 

. Switching τροφοδοτικό που εγγυάται την απόλυτη σταθερότητα της παρούσας δόση του σκευάσματος και πλήρη προστασία ηλεκτρικής ασφάλειας.

 

. Πρότυπο ηλεκτρονικών multi-protocol.

. Συμβατό με τηλεμετρία .

 

 

 

LEI2CUPSLEI 2 CUPS

Αυτόματο μηχάνημα αυτόματης πώλησης για ζεστά και κρύα ποτά με διπλό κύπελλο διανομέα για χωρητικότητας 900-1200 κύπελλα, και μέχρι και 36 προγραμματιζόμενες επιλογές που μπορεί να ρυθμιστεί τόσο ως άμεση επιλογές ή προ-επιλογές και 12 αλφαριθμητικούς επιλογές.

Διπλό κύπελλο διανομέα για διάφορες διαμέτρους:. διανομέας 1: διαμέτρου 600 φλιτζάνια 70-73 mm + θήκη 2: 300 κύπελλα διαμέτρου 80 mm διανομέα 1: διαμέτρου 600 φλιτζάνια 70-73 mm + θήκη 2:. 600 κύπελλα διαμέτρου 70 χιλιοστών .

Διπλό κύπελλο περιστροφής αφαιρούμενο σύστημα τυμπάνου για εύκολη συντήρηση .

Νέο σύστημα αναρρόφηση με καλυμμένα τα κύπελλα για να μειώσουν το ρύπο .

Σύστημα για την αυτόματη ρύθμιση του κόκκου του καφέ άλεσης ότι οι εγγυήσεις με τις διακυμάνσεις της υγρασίας και της θερμοκρασίας, η καλύτερη ποιότητα του προϊόντος διανέμεται σε όλες τις ώρες.

Switching τροφοδοτικό που εγγυάται την απόλυτη σταθερότητα του στιγμιαία δόση του προϊόντος και πλήρεις προστασίες ηλεκτρικής ασφάλειας . . Πρότυπο ηλεκτρονικά πολλαπλών πρωτοκόλλων.